E-Mezun Sistemi

Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizin e-mezun sistemine girerek kayıt olmalarını bekliyoruz

20.12.2017 526

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslek Lisesi mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

*Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimiz ileride iş imkânları hakkında bilgi alma ve iş imkanlarından faydalanmaları için  e-mezun sistemine giriş yaparak sisteme kayıt olmaları çok önemlidir.

Öğrencilerimiz,  okuldan mezun oldukları yılı takip eden yıl sisteme "Mezun Girişi" seçeneğinden giriş yaparak işlemlere başlayabilir.

*Ayrıca İşletmelerde Meslek Eğitimi kapsamında okulumuz öğrencilerini iş yerlerinde stajyer olarak çalıştıran tüm işletme sahiplerinin de sisteme kayıt olarak  mezunlarımız için bizlere destek vermesini bekliyoruz.

İş yeri sahipleri,  "İşveren Girişi" seçeneği ile üye olarak  sisteme dahil olacaktır.

Bize destek veren tüm işletme sahiplerine teşekkür ederiz.

#E-Mezun Sistemine giriş yapmak için TIKLAYINIZ...

Kaynak: EMezun