Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Meslekî Eğitimde Öncü, Sektöründe Aranan Bireyler Yetiştirmeyi Hedeflemiş, Tercih Edilen Bir Eğitim Kurumu Olmaktır.

Misyon: Ekip çalışmasını özümsemiş, sevgi ve güveni hedefleyen; teknolojiyi üst düzeyde kullanan, sürekli kendini yenileyen ve güncelleyen, çevresine örnek, akılcı ve bilimsel yaklaşımları olan, millî ve manevî değerlerini bilen, akademik ve ruhsal gelişimini tamamlamış, mesleğe/üst öğrenime bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Detaylı bilgi için "Okulumuz" menüsündeki "Üniversite Sınavı/Yerleştirme Başarı Durumumuz" seçeneğine bakabilirsiniz.

Saatler: 08:30-17:20
Isınma: Katı yakıtlı(Kömür) Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşıma kapsamında olan mahallelerdeki öğrenciler ücretsiz olarak devlet tarafından taşınmakta ve öğlen yemekleri verilmektedir. Taşıma kapsamında olmayan merkez mahallelerindeki öğrenciler kendi imkanları/özel servisle ulaşım sağlamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu: 2019 YKS(Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı)´de okulumuzdan 50 öğrenci birinci oturum olan TYT (Temel Yeterlilik Testi)´ye girmiş olup; bunlardan 20´si barajı geçerek ikinci oturumu olan AYT (Alan Yeterlilik Testi)´ye girmeye hak kazanmıştır. Barajı geçme başarı oranımız %40 olmuştur.
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: AYT'ye giren/tercih yapan öğrencilerimizden 3'ü lisans, 11'i ön lisans olmak üzere 14 öğrencimiz yerleşmiş ve ortalama başarı oranımız %28 olmuştur. Detaylı bilgi için Okulumuz menüsündeki "Üniversite Sınavı/Yerleştirme Başarı Durumumuz" seçeneğine bakabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Voleybol, Kaleli Yakan Topu, Bocce ve Atletizm Okul Takımlarımız mevcuttur. Bu yıl Futsalda takımımız üçüncü oldu Kick Box Dalında Türkiye üçüncülüğü ve öğrencimiz Elif Tarayan ile Avrupa Şampiyonluğu kazanılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Okul Sağlığı, Sıfır Atık vb. Projelerimiz yapılmakta/devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Comenius Projelerinden; 2015'te The Mediterranean isimli Proje yürütülmüş ve İtalya'ya gidilmiştir. 2016-2017 yıllarında eTwinning Projesi yürütülmüştür. 2020 yılı iki Alanımız için "Kız Öğrencilerimiz Avrupa'da Mesleki Becerilerini Geliştiriyor" isimli Erasmus+ KA102 proje başvurusu UA'ya yapılmıştır.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjanımız, her Eğitim Öğretim yılında oluşturulan Kontenjan Belirleme komisyonca belirlenmektedir.
Diğer Hususlar: Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sadece kız öğrencilerimize meslekî eğitim veren bir okuldur.

Telefon - 02426433176

Belgegeçer - (242) 643 3176

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://korkutelinenehatun.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No 13 07800 Korkuteli / ANTALYA

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No:13 Korkuteli/ANTALYA

Adres - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No 13 07800 Korkuteli / ANTALYA

Ulaşım Şehir içi minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezindedir