Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Meslekî Eğitimde Öncü, Sektöründe Aranan Bireyler Yetiştirmeyi Hedeflemiş, Tercih Edilen Bir Eğitim Kurumu Olmaktır.

Misyon: Ekip çalışmasını özümsemiş, sevgi ve güveni hedefleyen; teknolojiyi üst düzeyde kullanan, sürekli kendini yenileyen ve güncelleyen, çevresine örnek, akılcı ve bilimsel yaklaşımları olan, millî ve manevî değerlerini bilen, akademik ve ruhsal gelişimini tamamlamış, mesleğe/üst öğrenime bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Detaylı bilgi için "Okulumuz" menüsündeki "Üniversite Başarımız" seçeneğine bakabilirsiniz.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşıma kapsamında olan mahalle/köylerdeki öğrenciler ücretsiz olarak devlet tarafından taşınmakta ve öğlen yemekleri verilmektedir. Taşıma kapsamında olmayan merkez mahallelerindeki öğrenciler kendi imkanları ulaşım sağlamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: YKS(Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) birinci oturum olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve ikinci oturumu olan AYT (Alan Yeterlilik Testi) istatistiklerimiz ve detaylı bilgi için "Okulumuz" menüsündeki "Üniversite Başarımız" seçeneğine bakabilirsiniz.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Detaylı bilgi için Okulumuz menüsündeki "Üniversite Başarımız" seçeneğine bakabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Voleybol, Futsal, Kaleli Yakan Topu, Bocce ve Atletizm Okul Takımlarımız mevcuttur. Farklı katagorilerde derece ve kupalar almıştır. Kick Box Dalında Türkiye üçüncülüğü ve öğrencimiz Elif Tarayan ile Avrupa Şampiyonluğu kazanılmıştır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları etkinlikleri yapılmış/yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: TUBİTAK, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Okul Sağlığı, Sıfır Atık, Okulum Temiz vb. Projelerimiz yapılmakta/devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB Comenius Projelerinden; 2015'te The Mediterranean isimli Proje yürütülmüş ve İtalya'ya gidilmiştir. 2016-2017 yıllarında eTwinning Projesi yürütülmüştür. 2020 yılı iki Alanımız için "Kız Öğrencilerimiz Avrupa'da Mesleki Becerilerini Geliştiriyor" isimli Erasmus+ KA102 proje başvurusu Ulusal Ajansa (UA) yapılmıştır.
Kontenjan Bilgileri: Kontenjanımız, her Eğitim Öğretim yılı için Kontenjan Belirleme komisyonu marifeti ile belirlenmektedir.
Diğer Hususlar: Korkuteli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sadece kız öğrencilerimize 4 Alanda meslekî eğitim veren bir okuldur.

WEB - https://korkutelinenehatun.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No13 07800 Korkuteli / ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1919

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No:13 Korkuteli/ANTALYA

Adres - Yeni Mahalle Fatih Bulvarı No13 07800 Korkuteli / ANTALYA

Ulaşım Şehir içi minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezindedir.