Sıkça Sorulan Sorular

Eğitim-Öğretim menüsündeki Ders Saatleri Zaman Çizelgesi seçeneğinden okulun derslerinin başlangıç ve bitiş saatlerini görebilirsiniz.

Eğitim-Öğretim menüsündeki Sınıfların Ders Programları seçeneğinden Okulun Canlı/Yüz Yüze/MAOL/DYK Ders Programlarını öğrenebilirsiniz

Okulumuz hakkındaki bilgilere web sayfamızdaki  'Okulumuz' menüsünden; okulumuz alanları ve Meslek Liseleri ile okulumuzun tanıtım afiş/broşür/video vb bilgilere de "Alan ve Dallarımız" menüsündeki ADAY ÖĞRENCİ İÇİN TANITIM seçeneğinden bakabilirsiniz.

instagram hesabımız @nenehatunmtal07

Okulumuzda eğitimi verilen Bölüm/Alan ve Dallar;

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI - YAZILIM GELİŞTİRME DALI

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI - ERKEN ÇOCUKLUK VE ÖZEL EĞİTİM DALI

GÜZELLİK HİZMETLERİ ALANI - GÜZELLİK HİZMETLERİ DALI

MODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ - TERZİLİK DALI

(Not: Bir sonraki soruda istediğiniz Bölüm/Alanda nasıl okuyabileceğinizin cevabı verilmiştir)

• Okulumuzda Bölüm/Alan Eğitimi artık 9. Sınıfta başlamaktadır.
  • Okulumuzu tercih ederek kazanan 9.sınıf öğrencilerimiz, okul başladığı zaman okumak istedikleri Bölüm/Alan için e-okuldan tekrar tercih yapar.
  • Tercih tarihleri ve Kılavuz yayınlanınca web sayfamızdan duyurusu yapılmaktadır.
  • Okulumuzda 4 Bölüm/Alan (Bilişim, Çocuk Gelişimi, Güzellik/Kuaför ve Moda/Giyim) vardır ve başlangıçta her hangi bir puanı yoktur.
  • Yaptığınız tercihlere göre belirlenen kontenjan kadar öğrenci, OBP (Ortaokul Başarı Puanı)'na göre istedikleri Bölüme/Alana yerleşecekdir.
  • Bölüm/Alan tercih sıralamaları kontenjanlara göre kendi içinde e-okul tarafından otomatik yapılacağı için de OBP yüksek öğrenciler daha avantajlı olacaktır.
  • Alan/Bölüm tanıtımları ve tercihlerin nasıl yapılacağı web sayfamızdaki "Alan ve Dallarımız" menüsündeki ADAY ÖĞRENCİ İÇİN TANITIM seçeneğinde bulunmaktadır.